Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

οδηγίες χρήσης

People, even more than things, have to be restored, renewed, revived, reclaimed, and redeemed; never throw out anyone. — Audrey Hepburn.


-Είναι σωστό που  αισθάνομαι έτσι τώρα;

-Δεν ξέρω, θα κοιτάξω τις οδηγίες χρήσης.

-Και;

-
Λέει ότι αυτός είναι.

-;;;

-
Λέει ότι  ένας σωστός τρόπος για να νιώθεις αλλά , τώρα, μετά από κάτι τέτοιο που συνέβει, πρέπει να νιώθεις όπως ακριβώς νιώθεις, και αυτό το συναίσθημα είναι το σωστό.



-Μμμμ.. Δεν μου ακούγεται και πολύ επιστημονικό αυτό.


- Δεν έχει να κάνει με την επιστήμη.


-Και λέει και τίποτα άλλο;


-Λέει ότι δεν είναι σωστό να αισθάνεσαι τύψεις που νιώθεις έτσι και ότι δεν θα είσαι σε θέση να αισθάνεσαι διαφορετικά μέχρι να σταματήσεις να αισθάνεσαι έτσι. 


-Εντάξει. Λέει πόσο καιρό θα πάρει αυτό;


-Δέν ξέρω. Πώς νιώθεις;



Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Λοιπόν, ένας άντρας και μία κοπέλα αγαπιούνται. Μετά η κοπέλα ερωτεύεται έναν νέο αγόρι, έχουνε κάτι για λίγο, κάνουν σεξ, διασκεδάζουν, και το νέο αγόρι ερωτεύεται την κοπέλα. Η κοπέλα όμως αγαπάει ακόμα το παλιό αγόρι που έχει προχωρήσει στην ζωή του και έχει βρεί ένα νέο κορίτσι.  Αυτός λοιπόν έρχεται πίσω,την κλέβει από το νέο αγόρι, κάνουν σεξ, και μετά επιστρέφει στην νέα κοπέλα. Τώρα το κορίτσι έμεινε να αγαπάει ένα αγόρι που έχει προχωρήσει στην ζωή του, μένα νέο κορίτσι που δεν το αγαπάει, κυνηγημένος από τον έρωτα ενός κοριτσιού που κάποτε αγαπούσε και περνάει την ζωή της με ένα νέο αγόρι που κάποτε ήταν ερωτευμένη.

Χαζό κορίτσι, που να ξερες
Τώρα δεν έχει\μείνει κανένας πια να "καταστρέψεις"
Ανόητο κορίτσι γιατί δεν το βλεπες
δεν ήταν γραφτό να γίνει
Μακάρυ να μπορούσε η καρδιά  να δει αυτο που το μυαλό φωνάζει.



Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

science


Είσαι η επιστήμη μου
Με έχεις κάνει να πιστέψω στα άτομα στο δέρμα μας
Και τώρα πιστεύω στην χημεία στο φιλί μας
Τώρα πιστεύω στα μόρια που συνθέτουν τον έρωτα
Εσύ είσαι η επιστήμη μου
Είμαι επιστήμονας



Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Είναι 12 η ώρα είναι η ώρα των τρελών



Σέρνομαι μέσα στην νύχτα και σ ακολουθώ

<<...Λύκε λύκε μου είσαι εδώ...>>

Και οι γάτες νιαουρίζουν και οι  σκιές με ξεγελούν
γίνομαι ένα με τη νύχτα και σ ακολουθώ 

<<...Βγαίνω από την φωλιά μου και σε κυνηγώ...>>

Αγκαλιάζω το σκοτάδι και τις ανατριχιαστικές κραυγές
με υπνωτίζει το φεγγάρι και σ ακολουθώ.

<<...είναι η άγρια πλευρά σου που με συγκινεί...>>

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

NostaLgia…..


Ξέρετε αυτό το συναίσθημα που έχεις όταν όλα σου πάνε καλά;;;;;;
Ούτε εγώ..

Λοιπόν είναι πολλά που συμβαίνουν και είμαι θυμωμένη, πρώτα με τον εαυτό μου και μετά με τους άλλους...  Υπάρχουν πράγματα που για μας έχουν σημασία και άνθρωποι που γι αυτούς έχουμε σημασία. Κάτι που, παρεμπιπτόντως, ακούγεται φυσιολογικό στην πραγματικότητα είναι χάλια.

Δεν καταλαβαίνεται τι θέλω να πω. Και λογικό αφού δεν είστε μες στο μυαλό μου.

Θέλω να γίνω αόρατη για λίγο. Ακόμα και όταν είμαι με κόσμο νιώθω σαν να είμαι κάπου αλλού.  Σαν το μέρος που θέλω να είμαι δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα και ως εκ τουτου είμαι σε κατάσταση αδιάκοπης λήθης. Δεν θέλω να μιλάω σε κανέναν και όμως θέλω οι άλλοι να μου μιλάνε. Δεν θέλω να πω σε κανέναν τι συμβαίνει μέσα στο κεφάλι μου κι όμως θέλω οι άλλοι μόνοι τους να το καταλάβουν.

Έχω στεναχωρεθει.. Γιατί;; (γιατί εδώ και μια ώρα γράφω και σβήνω και δεν ξέρω πως να πώ αυτό που θέλω) Γιατί όσο και (να θελω) να λέω ότι δεν μ ενδιαφέρει τι πιστεύουν οι άλλοι για μενα, καμια φορά με πληγώνει. Και κάθομαι και βάζω τα κλάματα. Και πόσο άλλο να κλάψω πια που τα δάκρυα μου έχουν στερέψει.

Δεν μπορώ να το δεχτω. Να με κρίνει κάποιος για τις πράξεις μου τα λάθη μου και τις επιλογές μου. Γιατί είναι δικές μου. Και δεν αφορά κανέναν πώς έχω επιλέξει να ντύνομαι, τι έχω επιλέξει να κάνω στη ζωή μου ή στο κρεβάτι μου. Και λοιπόν αφού δεν με καταλαβαίνεις γιατί με κρίνεις; Και αφού με κρίνεις γιατί τουλάχιστον δεν το κάνεις μπροστά μου; Και αφού δεν το κάνεις μπροστα μου γιατί θες ακόμα την παρέα  μου;

Διάβασα σ ένα βιβλίο:
"...Ίσως τελικά η δύναμη που κινεί τους ανθρώπους να είναι η παρεξήγηση. Άλλο λέω εγώ, άλλο καταλαβαίνεις εσύ, σ αυτό που καταλαβαίνεις μου απαντας και την απάντηση σου εγώ την καταλαβαίνω λάθος. Ίσως όταν λέμε <<αγαπάω κάποιον>> εννοούμε ότι τον έχουμε κάνει απλώς οθόνη και προβάλλουμε πάνω του την δική μας ταινία..."

Εχω παρεξηγηθεί. Άλλα γιατί πρέπει να απολογηθώ. Ότι έγινε έγινε.