Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ευχαριστώ


Μια μεγάλη μεγάλη μεγάλη μεγάλη τεράστια αγκαλιά απο μένα για σας.


Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα (ναι και ανθρώπους) που θα ευχόμουν να είχα διαγράψει απ την ζωή μου. Και ξέρω ότι δεν μπορώ αν και θα ευχόμουν να ήταν τόσο εύκολο. Αλλά η ζωή δεν είναι εύκολη και έχει και αυτή τα σκαμπανεβάσματα της. Τώρα τελευταία φαίνεται πως η δικιά μου έχει μόνο κατηφόρες γιατί πάντα βρίσκω κάποιον άνθρωπο που με σπρώχνει κι εγώ πέφτω.
Υπάρχουν όμως και κάποιοι άνθρωποι που είμαι πολύ ευγνώμων που τους έχω στην ζωή μου. Είμαι πολύ τυχερή που που τους γνώρισα και που βρίσκονται πάντα κοντά μου να με στηρίζουν. Είναι περίεργο γιατί ακόμα και όταν δεν ξέρουν για το τι κλαίω μου λένε να μαζέψω τα κομματάκια μου και να συνεχίσω.
Υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που ακόμα και αν δεν τους έχω γνωρίσει προσωπικά, κάθονται και διαβάζουν τα προβλήματα μου, σχολιάζουν και δείχνουν το ενδιαφέρον τους και υποθέτω αυτό είναι που μετράει.

Ένα ευχαριστώ σε όλους. Και σ αυτούς που προσπαθούν με κάθε τρόπο να με ρίξουν, και σ αυτούς που είναι πάντα εκεί για να με σηκώσουν.......
.....και σ εσας.
το εννοώ.
:-)))))

7 σχόλια:

  1. αυτοι που πανε να σε ριξoυν, ζηλευουν.ειμαι της αποψης πως οποιος θελει να μας ριξει, να μας σπασει, ζηλευει που ειμαστε καλα.που πνεουμε εναν αερα, που τον μεταδιδουμε στους αλλους.δεν πειραζει να πεφτουμε, επιβαλλεται ομως να σηκωθουμε!κι εσυ αυτο κανεις.γιατι εκτιμας καταστασεισ γυρω σου, κι αυτο δεν το εχουν πολλοι.ανταποδιδω λοιπον κι εγω μια μεγαααλη αγκαλια.σε φιλω.
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τι γλυκιά φατσουλα. σ ευχαριστω για τα καλα σου λόγια.
    :-**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά με το που μπήκα στο μπλογκ σου παίζει να έκατσα κανα τρίλεπτο να κοιτάω την φωτο,λέγοντας "αααααα τι γλυκουλεεεεενιο","γουτσιγουτσιγουτσι" κι αλλα τετοια χαζομαμάδικα.
    Πραγματικα καταλαβαίνω τι εννοεις.Άνθρωποι πρακτικά αγνωστοί σου κι όμως είναι εκεί.Απ'τα καλυτερα του μπλογκιγκ.
    Συμφωνώ και με την προλαλήσασα.
    C:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι κι εγω την λατρευω αυτη την εικόνα. :-)))
    αχ κατ πόσο χαίρομαι που με καταλαβαίνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι γλυκιά εικόνα<3
    Λοιπόν όντως το blog σε βοηθάει σε κάτι τέτοιες στιγμές και σε κάνει να πειστείς πως δεν όλοι τόσο σκάρτοι όσο πίστευες.
    Ότι κι αν γίνει εσύ να αντέχεις,αφού μπορεί έστω και κάποιος μπορείς κι εσύ και όλοι μας:)
    Κι ορισμένες φορές αυτά που λέω σε σχόλια των blog τα λέω και σ' εμένα για να μπορέσω επιτέλους να τα εφαρμόσω κι εγώ η ίδια!

    Καλή συνέχεια της μέρας σου*.*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πόσες στιγμές θέλει ο καθένας να διαγράψει από τη ζωή του είναι άαααααααπειρες!!!!Θα ήθελα να διαγράψω ολόκληρες περιόδους!!Αλλά αυτό είναι αδύνταο για αυτό προχωρώ!!Και εν τέλει πολλοί μπορούν να σε σπρώξουν,το θέμα όμως είναι τι κάνεις για να μην το καταφέρουν τελικά!!

    Ωραία γειτονιά πάντως,μέσα στο διάστημα!!ΧΑΧΑ!!ΑΝ θέλεις έλα και στη δική μου!!

    http://parembassi.blogspot.com/

    Σε χαιρετωωωω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή