Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

H SpaceExplorer στη χώρα των θαυμάτων

"Δεν έχει νόημα να προσπαθώ. Δεν γίνεται να πιστεύει κανείς στα απίθανα πράγματα."
"Τολμώ να πω ότι δεν έχεις κάνει αρκετή εξάσκηση", είπε η Βασίλισσα. "Στην ηλικία σου, πάντα έκανα για τουλάχιστον μισή ώρα κάθε μέρα. Έτσι έφτασα στο σημείο να πιστεύω μέχρι και 6 απίθανα πράγματα πριν το πρωινό. "

Κάθομαι και σκέφτομαι αδύνατα πράγματα, πράγματα που οι άνθρωποι μου είπαν ότι δεν μπορούσα να κάνω, επειδή δεν ήμουνα αρκετά πλούσια , έξυπνη και δεν είχα όλα τα προσόντα και τις ικανότητες. Και αρχίζω και μετράω.
1....
2.....
3.....
4......
5.......
6.........
Έχω χάσει τον λογαριασμό.Τον ξέρετε τον νόμο του Νεύτωνα έτσι; Αυτόν που λέει ότι "Ένα σώμα σε κίνηση τείνει να μένει σε λειτουργιά εκτός και αν ενεργήσει σ αυτό μία εξωτερική δύναμη ". Ε λοιπόν το ίδιο ισχύει και στην καθημερινή ζωή. Το ξέρω γιατί εδώ και πολλά χρόνια άφηνα τους άλλους να αποφασίζουν τι είναι καλό για 'μενα, τι μπορώ αν κάνω και τι όχι.

Πίστεψε στον εαυτό σου. Πίστεψε ότι μπορείς ακόμα και αν όλος ο κόσμος λέει ότι δεν μπορείς. Μην αφήσεις κανέναν να σου κλέψει το πάθος σου. Πίστεψε σε 6 απίθανα πράγματα πριν το πρωινό. Κάνε μια λίστα με 6 πράγμα που θέλεις πιο πολύ και κυνήγησε τα.


"Δεν είμαι η ίδια με εκείνη που σηκώθηκε το πρωί, αλλά ποια είμαι τέλος πάντων;"
αναρωτιέται η Αλίκη.


(Στην φίλη μου, που κυνηγάει το όνειρό της και δεν το βάζει κάτω παρ όλες τις δυσκολίες. Είμαι περήφανη γι αυτήν.)

2 σχόλια:

  1. Όμορφο*_*
    Ο λόγος ύπαρξής μας είναι να κυνηγάμε τα όνειρα, αφού αυτά μας προσφέρουν την ευτυχία=)
    Συγχαρητήρια στη φίλη σου, όλοι πρέπει να μιμηθούμε το παράδειγμά της λοιπόν..
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή