Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Μ έχει βγάλει έξω απ τα ρούχα μου σας λέω.

Το λοιπόν. Είναι μια κοπέλα, η Ο. , με την οποία εδώ και ένα χρόνο κάνουμε παρέα. Περνάμε πολύ καλα και μ αρέσει χαλάω χρόνο μαζί της. Το θέμα είναι ότι το τελευταίο καιρό 'εχω καταλάβει ότι με ζηλεύει, με μιμείται δεν ξέρω ποιά είναι η σωστή λέξη. Στην αρχή την θεωρούσα καλή ζήλια. Του στυλ: περνούσα εγώ κάποιο μάθημα κι αυτή όχι; Γινόταν Τούρκος. Και έλεγα εγω από μέσα μου, αυτό είναι καλό, να πεισμώσει για να κάτσει να διαβάσει παραπάνω και να το περάσει. Το θέμα είναι ότι αργότερα κατάλαβα ότι δεν την πείραζε αμα δεν περνουσε μαθημα. απλά δεν ήθελε να περνάω εγώ. Μια φορά που έγινε το αντίθετο δε, το φώναζε, το έλεγε σε όλους έλεγε "Εγώ το πέρασα, η Ά. όχι." Εμένα πολύ που μ ένοιαζε φυσικά. Ύστερα παρατήρησα ότι άρχισε να λέει πράγματα που λέω εγώ, να λέει στους άλλους απόψεις μου ως δικές της. Πάλι δεν μ ένοιαζε. "Κάτι κάνω σωστά " σκέφτηκα. Από ένα σημείο και μετά άρχισε να γίνεται αρρωστημένο. Τώρα πια δεν αντέχω. 2 παραδείγματα θα σας πω που έγιναν χθες.
1. Θέλω να ξέρετε ότι εγώ με την Ο.είμαστε τελείως διαφορετικές εξωτερικά. Αυτή έχει κοντά σγουρά μαλλάκια και σκούρα επιδερμίδα κι εγώ είμαι το κορίτσι με τα πάρα πολύ μακρια και κατάμαυρα ίσια μαλλιά και την κάτασπρη επιδερμίδα. Το λοιπον όταν βγήκε το video clip της Rihanna "Man down" της είπα: "Αμα δεν τα φτάσω μέχρι εκέι τα μαλλιά μου να μην με λένε Α." γιατί κακά τα ψέματα λατρεύω τα μαλλιά μου. Χθες λοιπον μου βαζει στον υπολογιστη αυτό το τραγούδι και τι μου λέει; "Σε πόσο καιρό λες να ναι έτσι τα μαλλιά μου; Θέλω να τα μακρύνω. Αν δεν τα φτάσω μέχρι εκέι να μην με λένε Ο." εγώ απλά γέλασα και έκανα ότι δεν κατάλαβα. Αλλά αυτό που με αποτελείωσε είναι το επόμενο.
2. Βγήκαμε έξω μια μερα και στο μαγαζί που πήγαμε συναντήσαμε ένα αγόρι με το οποίο είχα ιστορία. Μας πρότεινε να κάτσουμε μαζί του και με την παρέα του και ειπαμε ναι. Περάσαμε ωραία και αυτός με φλέρταρε όλο το βράδυ. Στο τέλος έφυγα μαζί του αφού πρώτα πήγαμε την Ό μέχρι το σπίτι της. Χθες λοιπον μπήκαμε στο φμπ της Ό για να μου δείξει κατι φωτογραφίες που ήθελε. (Εγώ φμπ δεν εχω.). Κάποια στιγμή η Ο πήγε τουαλέτα και μου λέει να κάνω ότι θέλω στον υπολογιστή. Μισή ντροπή δική μου μισή ντροπή δική της διάβασα την συνομιλία με μια φίλη της. Και μαντέψτε, Παρουσίαζε τα γεγονότα που συνέβησαν εκείνη την βραδιά σαν να ήταν αυτή στην θέση μου. Ε αυτό παραπάει. Δεν της είπα τίποτα γιατί δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση. Αλλά όλλα τα άλλα τ αντέχω, αυτό όχι.

Δεν έχει νόημα που τα λέω, ξέρρω ότι δεν θα κάνω κάτι, αλλα αν δεν το λεγα θα έσκαγα.

2 σχόλια:

  1. αυτές οι καταστάσεις είναι ό,τι να 'ναι, πραγματικά. αυτά τα άτομα έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας και νομίζουν ότι αν μιμηθούν κάποιον που έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση θα μεταμορφωθεί ξαφνικά όλη η ζωή τους.

    αυτό που θα σου πρότεινα εγώ να κάνεις είναι να ξεκόψεις, έστω και λίγο. γιατί, εντάξει, είναι φανερό ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει αυτή η φιλία. δεν μπορείς να την εμπιστευτείς (γιατί θα νομίζει ότι όσα συνέβησαν σε εσένα, συνέβησαν σε αυτήν), δεν μπορείς να ζητήσεις τη συμβουλή της (γιατί θα σε ωθήσει να κάνει ό,τι συμφέρει εκείνη), δεν μπορείς να έχεις την ηρεμία σου...
    δεν ξέρω, ίσως την παρουσιάζω λίγο κακιά αλλά αυτό πιστεύω. ότι πρέπει να ξεκόψεις. αν της μιλήσεις δεν παίζει να καταλάβει (θα τα αρνηθεί όλα και θα πει ότι εσύ τη μιμείσαι!).

    καλή τύχη και καλό κουράγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι σίγουρο οτι η μόνη λύση είναι να ξεκόψω απο αυτήν. Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν ξέρω πως να το κάνω. Ολο αυτό είναι τόσο καινουριο σ εμένα. Πρέπει να το σκεφτώ πολύ σοβαρά. Ευχαριστώ πολύ. :-*

    ΑπάντησηΔιαγραφή